Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Spatiu Comercial De Inchiriat Cluj

Spatiu Comercial De Inchiriat Cluj

Apartamente case / vile birouri spatii industriale spatii comerciale terenuri. Horea langa facultatea de litere ubb.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

De inchiriat hale de 108 mp , situate la iesire din floresti, la 2 km de nodul de autostrada gilau si 10 inchiriere spatiu comercial situat in jucu de sus in centrul comunei langa primarie, postul de. Utila 150 mp in cluj gheorgheni. Continuând, sunteți de acord cu politica de confidențialitate și cookie și acceptați modul în care procesăm datele personale și setăm.

400 M Spatiu Comercial De Inchiriat Cluj Judet Strada George Baritiu 3701678 Www Storia Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.storia.ro/ro/oferta/inchiriere-spatiu-comercial-in-grigorescu-cluj-napoca-IDfvYu.html
Spatiu comercial cu vizibilitate excelenta zona cipariu. Rouman estate va ofera spre inchiriere in exclusivitate un spatiu comercial stradal situat pe soseaua iancului 59, in apropiere de intersectia cu sos. 754 m² spatiu comercial/birouri, zona semicentrala.

Rouman estate va ofera spre inchiriere in exclusivitate un spatiu comercial stradal situat pe soseaua iancului 59, in apropiere de intersectia cu sos.

Oferte spatii comerciale de inchiriat din judetul cluj. Horea langa facultatea de litere ubb. Acest spatiu comercial este principala atractie a populatiei, avand in componenta lui numeroase magazine, restaurante, cafenele, banci si farmacii, suficiente pentru diversitatea gusturilor.

Va propun spre inchiriere un spatiu comercial dispus pe 2 niveluri, acestea. Gaseste spatiul potrivit pentru afacerea ta, doar pe imobiliare.ro. Spatiu comercial de inchiriat in centru, cluj napoca.

Spatii Comerciale Manastur Clasic Imobiliare
vizitati articolul complet aici : https://www.casaclasic.ro/spatii-comerciale-de-inchiriat-manastur-21-1.html
Contacteaza un agent imobiliar re/max. Spatiul este situat la parter. Anunțuri de spații comerciale și birouri de închirierat în județul cluj, dar și în alte zone din românia.

Gaseste spatiul comercial potrivit si inchiriaza acum.

Gaseste spatiul comercial potrivit si inchiriaza acum. 6 oferte de spatii comerciale de inchiriat au fost gasite. Apartamente case / vile birouri spatii industriale spatii comerciale terenuri.

Spatiul este situat la parter. Spatii comerciale, hale de inchiriat. 6 oferte de spatii comerciale de inchiriat au fost gasite.

Chirie Spatiu Comercial Cluj Napoca Grigorescu Strada Donath
vizitati articolul complet aici : https://www.proprietaticluj.ro/detalii-i-6243
Eden imobiliare va ofera spatiu comercial de inchiriat, sup. Spatiu comercial de inchiriere in floresti,zona centrala , in apropiere de eroilor, cu 6 camere, avand o suprafata utila de 200 mp. Spatiu comercial de inchiriat in centru, cluj napoca.

54 spatii comerciale de inchiriat in cluj.

Fiți la curent cu spatii comerciale de inchiriat cluj. Rouman estate va ofera spre inchiriere in exclusivitate un spatiu comercial stradal situat pe soseaua iancului 59, in apropiere de intersectia cu sos. Casa este compusa din 2 camere de inchiriat spatiu servicii și comerț, cu suprafata utila generoasa de aproximativ 200 mp, ce poate adapta orice tip de activitate, inclusiv alimentație publica.

Posting Komentar untuk "Spatiu Comercial De Inchiriat Cluj"