Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Foi De Placinta Cu Iaurt

Foi De Placinta Cu Iaurt

Se dă la cuptor la 180 grade. 1 găletușă iaurt (1 kg), 3 buc ouă, 3 plic zahăr vanilat, 100 gr zahăr, 5 linguri mari griș, 200 gr stafide, 1 pachet foi plăcintă din comerț, 100 ml ulei, după gust zahăr pudră pentru ornat, după gust esență vanilie.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

1 găletușă iaurt (1 kg), 3 buc ouă, 3 plic zahăr vanilat, 100 gr zahăr, 5 linguri mari griș, 200 gr stafide, 1 pachet foi plăcintă din comerț, 100 ml ulei, după gust zahăr pudră pentru ornat, după gust esență vanilie. Este vineri astazi si clar ca nu se putea fara desert, asa ca astazi am un rasfat pentru papilele noastre gustative, rasfat alcatuit cu foi de placinta, iaurt si sirop cu zeama de lamaie. Se bat bine ouale cu zaharul.

Placinta Cu Branza Si Iaurt Covalact De țară
vizitati articolul complet aici : https://covalact.ro/retete-de-paste/placinta-cu-branza-si-iaurt-3086.html
O varianta si mai simpla pentru novici este cea cu foile de placinta rupte si amestecate in compozitie. 500g foi de placinta (din acelea subtiri). Am vazut acesta reteta pe pagina de facebook ingrediente:

500g foi de placinta (din acelea subtiri).

Te asigurăm că toşi vor fi foarte încântaţi de rezultat! Se amesteca iaurtul, zaharul, 7 oua, smantana, coaja de portocala, esentele, putina sare. 1 găletușă iaurt (1 kg), 3 buc ouă, 3 plic zahăr vanilat, 100 gr zahăr, 5 linguri mari griș, 200 gr stafide, 1 pachet foi plăcintă din comerț, 100 ml ulei, după gust zahăr pudră pentru ornat, după gust esență vanilie.

Apoi se scoate din cuptor, se unge preparatul cu urmatoarea compozitie : In functie de cat de mare este tava puneti foaie cu foaie (daca e tava punem foaie, pensulam putin cu unt topit (crema este destul de grasa, nu ungeti prea mult cu unt), punem cateva linguri de crema (impartim crema. Mod de preparare placinta cu iaurt.

Cremsnit Cu Foi De Placinta Gurmandino Ro
vizitati articolul complet aici : http://gurmandino.ro/2012/01/29/cremsnit-cu-foi-de-placinta/
Pentru ca are destul de multe oua in compozitie, se va umfla in cuptor, dar va reveni la dimensiunile initiala imediat ce o veti scoate. Foarte usor de facut si extra, mega gustoasa! Foi de placinta cu umplutura din branza dulce si stafide, apoi acoperite cu o compozitie din iaurt, oua si zahar.

Mai intai amestecati iaurtul cu zahar si esenta de vanilie.

Se unge o tava cu ulei, se aseaza jumatate din foile de placinta, fiecare unsa cu ulei, se toarna amestecul de ou cu iaurt, se presara stafide, se aseaza restul de foi (fiecare unsa cu ulei) si se presara zahar deasupra. Cu aceasta placinta nu veti da gres, va spun din proprie experienta, pentru ca eu am dus de multe ori placinta cu iaurt la birou si a fost un succes total, fostii colegi si acum pomenesc bunatatile. Se dezgheata foile la temperatura camerei.

Aceasta placinta a devenit desertul preferat al familiei mele. 1 găletușă iaurt (1 kg), 3 buc ouă, 3 plic zahăr vanilat, 100 gr zahăr, 5 linguri mari griș, 200 gr stafide, 1 pachet foi plăcintă din comerț, 100 ml ulei, după gust zahăr pudră pentru ornat, după gust esență vanilie. Este un desert pe care il pot incerca fara emotii chiar si incepatorii.

Placinta Cu Iaurt Si Visine Lumea Placintelor
vizitati articolul complet aici : https://lumeaplacintelor.bellafood.ro/2017/03/placinta-cu-iaurt-si-visine/
Te asigurăm că toşi vor fi foarte încântaţi de rezultat! Mod de preparare placinta cu iaurt: Foi de placinta cu umplutura din branza dulce si stafide, apoi acoperite cu o compozitie din iaurt, oua si zahar.

Foi de placinta 1 buc adica 1 pachet, iaurt 1 kg, oua 8 buc, zahar 300 g, esenta de vanilie 1 buc, unt 50 g.

Foi fine cu umplutură generoasă de brânză, care efectiv se topesc în gură! O plăcintă cu iaurt pufoasa, vanilata si aromata, cu foi pentru placinta din comert sau facute in casa. Lasa foile de placinta sa se dezghete la temperatura camerei.

Posting Komentar untuk "Foi De Placinta Cu Iaurt"